Skip to content
>

REFERENSSIT

Refenssimme

Tarvitsitpa koko rakennuksen julkisivun kattavaa LED-seinää tai muotoon räätälöityä erikoistoteutusta, toteutamme toiveesi ja takaamme mielenrauhasi täyden palvelun diginäyttöratkaisulla. Katso täältä, mitä olemme tehneet asiakkaidemme kanssa ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinullekin jotain yhtä vaikuttavaa.

Mediateko_Prisma_Kuopio-5 kopio_1-1
S-Ryhmän osuuskaupat

Koillismaan Osuuskaupan ja Osuuskauppa PeeÄssän toteutukset:
- Koillismaan Osuuskaupan myymäläverkostoon toteutettiin 43 sisä- ja ulkonäyttöä, joiden avulla se kehittää asiakasviestintää ja mahdollistaa muillekin alueen toimijoille vaikuttavan digitaalisen viestinvälityskanavan.
- PeeÄssälle tehtiin toteutus, jonka avulla he viestivät tarjouksista sekä tapahtumista diginäyttöverkostolla alueensa suurimmissa päivittäistavarakaupoissa sekä ABC-asemilla ja mahdollistavat myös muiden toimijoiden mainosviestinnän lähellä ostohetkeä.

refe_rautatieasema
Mediateko ja Rautatieasemat

Rautatieasemille rakentui lähes sadan näytön ulkomainosverkosto, joka mahdollistaa 
ketterän ja reaaliaikaisen mainonnan valtakunnallisesti.

refe_museo
Museot

Kuopion museo: Museon täyden uudistuksen yhteydessä aulaan haluttiin näyttävä sisänäyttö, jolla viestitään näyttelyistä sekä muista ajankohtaisista asioista osana kulttuurielämystä.
Näyttöä on myös hyödynnetty asiakas- ja kumppanuustilaisuuksissa.

refe_novapolis
Yrityskampukset

KPY Novapolis: Yrityskampuksille haluttiin reaaliaikainen, ulkoinen viestintäkanava tukemaan sisätiloissa olevaa infonäyttöverkostoa. Toteutuksena vaikuttava 73 m2 The Giant -näyttö, joka kerää huomion laajalta alueelta ja varmistaa kiinteistön huomaamisen sekä mainosratkaisut laajalle yleisölle.

mediateko_ruka 6 kopio2_1-1
Vapaa-ajankeskukset

Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin, kuten esimerkiksi Tahkolle, Leville ja Rukalle on rakennettu LED- ja LCD-näytöistä koostuva ulkonäyttöverkosto. Kohteissa korostui vaatimus korkeasta laitteiden kestävyydestä sekä laadukkuudesta, jotta ne tuottavat arvoa vuodenajasta ja säästä riippumatta. Asennuksissa onnistuttiin erinomaisesti haastavista asennuskohteista huolimatta.

A6307886 kopio 2
Kauppakeskukset

Kauppakeskus Matkus:

Kauppakeskus investoi digitaaliseen viestintäkanavaan, joka tavoittaa kauppakeskuksessa asioivat ja saapuvat asiakkaat - jopa viereisellä moottoritiellä liikkuvat massat kolmen 55m2 kokoisen The Giant -LED-näytön avulla. Korkealla resoluutiolla varustetut näytöt herättävät takuuvarmasti huomion lähellä kävellessä tai autolla aluetta lähestyessä.

Kanava tarjoaa mahdollisuuden niin kauppakeskuksen tapahtumaviestinnälle, myymälöiden kampanjaviesteille kuin yllättäville, ajanhermolla oleville viesteille. Supervisualin emoyhtiö Mediateon toteuttaman mediamyynnin ansiosta myös paikalliset yritykset ja valtakunnallisetkin mainoskampanjat sulautuu osaksi kokonaisuutta, tavoittaen lähellä ostopäätöstä.

käyttöymp_julkinen
Suuret ulkonäytöt

Kuopion torikeskus:
Kuopion torille haluttiin helposti päivitettävä informaatiokanava kaupunkilaisille, joka
tarjoaa myös torin tapahtumiin lisäelementin. Kaupungin ytimessä sijaitseva näyttö toimii
myös erinomaisena kanavana kaupunkilaisia tavoitteleville mainostajille vuoden jokaisena
päivänä.

Your browser does not support the video tag.
S-Ryhmän osuuskaupat

Koillismaan Osuuskaupan ja Osuuskauppa PeeÄssän toteutukset:

Koillismaan Osuuskaupan myymäläverkostoon toteutettiin 43 sisä- ja ulkonäyttöä, joiden avulla se kehittää asiakasviestintää ja mahdollistaa muillekin alueen toimijoille vaikuttavan digitaalisen viestinvälityskanavan.

PeeÄssälle tehtiin toteutus, jonka avulla he viestivät tarjouksista sekä tapahtumista diginäyttöverkostolla alueensa suurimmissa päivittäistavarakaupoissa sekä ABC-asemilla. Näyttöverkosto mahdollistaa myös muiden toimijoiden mainosviestinnän lähellä ostohetkeä.

Your browser does not support the video tag.
Mediateko ja Rautatieasemat

Rautatieasemille rakentui yli sadan näytön ulkomainosverkosto, joka mahdollistaa ketterän ja reaaliaikaisen mainonnan valtakunnallisesti. Toteutus sisältää jopa 30 aseman sarjan, johon kuuluu yhteensä 105 digitaalista pintaa. 

Your browser does not support the video tag.
Kulttuurikeskukset

Kuopion museo: Museon täyden uudistuksen yhteydessä aulaan haluttiin näyttävä sisänäyttö, jolla viestitään näyttelyistä sekä muista ajankohtaisista asioista osana kulttuurielämystä. Näyttöä on myös hyödynnetty museon asiakas- ja kumppanuustilaisuuksissa.

Vapaa-ajankeskukset

Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin, kuten esimerkiksi Tahkolle, Leville ja Rukalle rakennettiin LED- ja LCD-näytöistä koostuva ulkonäyttöverkosto. Näin saatiin tuotua paikalliset toimijat ja palvelut kuluttajien lähelle ja tietoisuuteen tehokkaasti, laajaa ja monipuolisesti keskuksiin aseteltua digitaalista verkostoa hyödyntäen. Kohteissa korostui vaatimus korkeasta laitteiden kestävyydestä sekä laadukkuudesta, jotta ne tuottavat arvoa vuodenajasta ja säästä riippumatta - asennuksissa onnistuttiin erinomaisesti haastavista asennuskohteista huolimatta.

Yrityskampukset

KPY Novapolis: Yrityskampuksille haluttiin reaaliaikainen, ulkoinen viestintäkanava tukemaan sisätiloissa olevaa infonäyttöverkostoa. Toteutuksena vaikuttava 73m2 The Giant -näyttö, joka kerää huomion laajalta alueelta ja varmistaa kiinteistön huomaamisen sekä mainosratkaisut laajalle yleisölle.

Kauppakeskukset

Kauppakeskus Matkus: Kauppakeskus investoi digitaaliseen viestintäkanavaan, joka tavoittaa kauppakeskuksessa asioivat ja saapuvat asiakkaat - jopa viereisellä moottoritiellä liikkuvat massat kolmen 55 m2 kokoisen The Giant -LED-näytön avulla. Korkealla resoluutiolla varustetut näytöt herättävät takuuvarmasti huomion lähellä kävellessä tai autolla aluetta lähestyessä.

Kanava tarjoaa mahdollisuuden niin kauppakeskuksen tapahtumaviestinnälle, myymälöiden kampanjoille kuin yllättäville, ajanhermoilla oleville viesteille. Supervisualin emoyhtiö Mediateon toteuttaman mediamyynnin ansiosta myös paikalliset yritykset ja valtakunnallisetkin mainoskampanjat sulautuu osaksi kokonaisuutta, tavoittaen lähellä ostopäätöstä.

Your browser does not support the video tag.
Suuret ulkonäytöt

Kuopion torikeskus: Kuopion torille haluttiin helposti päivitettävä informaatiokanava kaupunkilaisille, joka tarjoaa myös torin tapahtumiin lisäelementin. Kaupungin ytimessä sijaitseva näyttö toimii myös erinomaisena kanavana kaupunkilaisia tavoitteleville mainostajille vuoden jokaisena päivänä.

 

team photo