Skip to content
>

KÄYTTÖYMPÄRISTÖT / KAUPAN RATKAISUT

Kaupan diginäyttöratkaisut vauhdittavat jatkuvassa kilpailussa

Verkkokaupan ja digitalisaation aikana kaupat kohtaavat uudenlaisia haasteita, ja kuluttajia on entistä haastavampaa houkutella liikkeisiin. Diginäyttöratkaisut ovat avainasemassa, kun puhutaan asiakkaiden innostamisesta, inspiroimisesta ja liikkeiden vetovoimasta. Lisäksi vaikuttavat ja näyttävät diginäyttöratkaisut ovat loistava erottautumiskeino jatkuvassa kilpailussa. Puhuttiin sitten vastuullisemmista valinnoista tai innovatiivisista palveluista, ulko- ja sisänäyttöratkaisuillamme välität viestisi massoille ja vakuutat asiakkaasi ostopolun alusta loppuun. 

Digitaaliset näytöt ovat tärkeä tekijä kaupan brändimielikuvassa

Kun olet rakentanut brändillesi tarinan ja ostopolun muulla markkinoinnilla, on itse kauppaan astuminen todellinen näytön paikka – se, missä ja milloin lupaukset todella lunastetaan. Siksi on tärkeää, että liikkeesi visuaalisuus ja viestit vastaavat muulla markkinoinnilla luomaasi mielikuvaan – tai jopa ylittävät sen. Laadukkaalla diginäyttöratkaisulla vaikutat ja jätät kuluttajaan sen mielikuvan, jonka hän vie mukanaan ja eteenpäin muulle maailmalle.

Ratkaisut     

Diginäytöt tehostavat ostopolkua

Siinä missä esimerkiksi kauppakeskuksissa digitaalisilla näytöillä asiakkaita ohjataan ja houkutellaan useiden eri palveluiden ja tuotteiden äärelle, voidaan yksittäisissä liikkeissä pureutua tarkemmin brändin ja halutun fiiliksen vahvistamiseen. Kummassakin tapauksessa screeneillä on vahva merkitys koko ostopolun varrella: puhuttelevalla sisällöllä ja näyttöjen oikeanlaisella sijoittelulla vangitset huomion ja ohjaat asiakkaan aina ulkoa liikkeeseen kuin tuotteesta ostopäätökseen asti. 

Ulkonäytöt   
Sisänäytöt         

Videoseinä, hintalappu tai sovituskoppi – diginäytöt tarjoavat uusia mahdollisuuksia

Liiketilan seinälle asennettu vaakaruutu ei ole enää ainoa vaihtoehto diginäytöillä viestimiseen. Tänä päivänä screenien mahdollisuuksissa rajana on vain mielikuvitus, ja näyttöjä löytyy joka tilaan ja tilaisuuteen videoseinistä digitaalisiin sovituskoppeihin. Mainonnan, viestinnän ja tiedottamisen lisäksi näytöt ovat omiaan fiiliksen rakentamisessa: ne voidaan tuoda osaksi tilan sisustusta ja niillä voidaan rakentaa tunnelman, kellonajan tai tilan käyttötarkoituksen mukana elävää sisältöä. Lisäksi helposti liikuteltavien näyttöjen avulla on helppo loihtia vaikkapa näyttävä messuosasto, pop-up-kauppa tai kokoustila. 

Ratkaisut         

Moderni näyttöratkaisu antaa vapaat kädet luovalle ratkaisulle

Viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät näyttöratkaisumme antavat luovalle toteutukselle vapaat kädet: viesti voi esimerkiksi muuttua reaaliaikaisesti, se voi seurata säätä tai urheiluottelun tuloksia tai siitä voidaan tehdä interaktiivinen kosketusnäyttöä ja liiketunnistimia hyödyntäen. Tai miltä kuulostaisi puhelimen ja näytön välityksellä pelattava peli?

Ratkaisut         

360-palvelumalli takaa mielenrauhasi 

Vaikka digitaaliset näyttömme täyttävät korkeimmatkin laatuluokitukset ja –vaatimukset, meidän kanssamme yhteistyö ei pääty vain diginäyttöratkaisun suunnitteluun ja asentamiseen. Palvelemme kokonaisvaltaisesti läpi näyttöjen elinkaaren myös niiden käytön, huollon, optimoinnin ja laajennuksen kuin vastuullisen kierrätyksen osalta. Mielenrauhasi siitä, että ratkaisu toimii ja sinä voit keskittyä olennaiseen, on onnistumisemme tae.

Ylläpito ja huolto         

Täyden palvelun diginäyttöratkaisu takaa mielenrauhasi

Askeleen elävämpään todellisuuteen ja vaikuttavampaan viestintään ei tarvitse vaatia hikeä, kyyneleitä tai ylimääräistä ponnistelua. Otamme tehtäväksemme hävittää kaikki uuteen teknologiaan liittyvät pelot ja huolet – ja käännämme ne liiketoimintaasi edistäviksi mahdollisuuksiksi. Olemme apunasi ideoinnista alkaen ja palvelemme kokonaisvaltaisesti läpi näyttöjen elinkaaren niin suunnittelun, asennuksen, käytön, huollon, optimoinnin ja laajennuksen kuin kierrätyksen osalta. Suunnittelitpa kokonaan uutta tai olemassa olevan liikkeesi faceliftiä, laitamme tyhjät neliösi töihin ja tuottamaan lisäarvoa liiketoiminnallesi. 

Konsultaatio      
Ylläpito ja huolto         

REFERENSSIT

Diginäytöillä eloa seiniin, ihmisiin ja bisnekseen

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

RATKAISUT

Digitaaliset näytöt ovat
enemmän kuin teknologiaa

RAKENNA BRÄNDIÄSI
 

team photo