Skip to content
>

KÄYTTÖYMPÄRISTÖT

Diginäytöt laittavat tyhjät neliöt töihin niin kaupoissa kuin kunnissakin

Kun sanomme tuntevamme erilaiset käyttöympäristöt, tiedämme myös, että yksi ja sama ratkaisu ei toimi joka paikassa. Päinvastoin. Diginäyttöratkaisut elävät käyttöympäristön, -kohteen ja liiketoiminnan tavoitteiden mukaan, ja jokaisen asiakkaan ratkaisu on aina yksilöllinen. Kaupan ala ja julkinen sektori mahdollisuuksineen ja haasteineen ovat ydinosaamistamme, puhuttiin sitten vaateliikkeistä, autokaupoista, ostoskeskuksista, kouluista tai kokonaisen kunnan viestinnästä. Vuosien ja erilaisten projektien kokemuksella tunnemme eri alojen ominaispiirteet ja asiakkaiden käyttäytymisen niissä – sekä sen, kuinka tyhjät neliösi laitetaan töihin ja tuottamaan lisäarvoa kohteessa kuin kohteessa.  

SUPERVISUAL

Näytöt ovat enemmän kuin
teknologiaa

Mitä teemme
Autamme yrityksiä sisäisen ja ulkoisen viestinnän ratkaisuissa hyödyntäen Suomen olosuhteisiin testattuja, laadukkaita ja viimeistä teknologiaa olevia LED- ja LCD-näyttöjä.

Tuore nimi, vanha konkari
Yli 700 toteutusta mm. kaupoissa, golfkentillä, laskettelukeskuksissa ja rautatieasemilla.

Ketkä
Neljän expertin tiimi, jota täydentää laaja sidosryhmäverkosto.

TUTUSTU LISÄÄ

graafi

Lisätietoa

Diginäytöt tehokkaan viestimisen apuna

Kaupan diginäyttöratkaisut vauhdittavat jatkuvassa kilpailussa

Verkkokaupan ja digitalisaation aikana kaupat kohtaavat uudenlaisia haasteita, ja kuluttajia on entistä haastavampaa houkutella liikkeisiin. Diginäyttöratkaisut ovat avainasemassa, kun puhutaan asiakkaiden innostamisesta, inspiroimisesta ja liikkeiden vetovoimasta. Lisäksi vaikuttavat ja näyttävät diginäyttöratkaisut ovat loistava erottautumiskeino jatkuvassa kilpailussa. Puhuttiin sitten vastuullisemmista valinnoista tai innovatiivisista palveluista, ulko- ja sisänäyttöratkaisuillamme välität viestisi massoille ja sitoutat asiakkaasi ostopolun alusta loppuun saakka.

Kaupan ratkaisut

Kattava diginäyttöratkaisu lisää kuntien ja kaupunkien vetovoimaa

Tänä päivänä kilpailu kiihtyy jatkuvasti myös kunnissa ja kaupungeissa. Julkisen sektorin elinvoimaisuus on monen asian summa, mutta ennen kaikkea vetovoimakilpailussa korostuvat palvelut. Asukkaiden, lomalaisten ja kävijöiden tiedottaminen, inspirointi ja sitouttaminen kattavalla diginäyttöratkaisulla on paitsi tärkeä osa palveluita, myös kilpailuvaltti kuntamarkkinoinnissa. Oikein suunniteltuna ja sijoitettuna digitaaliset näytöt soveltuvat niin yksittäisten palveluiden, kuten koulun, terveydenhuollon tai vapaa-ajan tiedottamiseen, kuin osaksi koko kunnan viestintäsuunnitelmaan integroitua kokonaisvaltaista infonäyttöratkaisua.

Julkisen sektorin ratkaisut

Palvelemme olemassa olevissa ja uudiskohteissa

Me autamme paitsi olemassa olevien, myös vasta suunnitteluvaiheessa olevien kohteiden mainonnan, viestinnän ja diginäyttöratkaisujen tarpeissa. Uudiskohteissa hyppäämme mielellämme mukaan jo ensimmäisissä palavereissa ja konsultoimme arkkitehteja ja rakennuttajia diginäyttöratkaisujen mahdollisuuksista tilojen tuottavuuden ja vetovoiman parantamiseksi.

Konsultaatio

Näkemyksellinen suunnittelu on toimivan diginäyttöratkaisun perusta

Ilman huolellista liiketoimintaasi ja sen asiakaspolkuihin pureutuvaa suunnittelua diginäytöt ovat pelkkää teknologiaa. Puhuttiinpa sitten kaupan alasta tai julkisesta sektorista, olemassa olevasta tai uudiskohteesta, yhteistyö kanssamme alkaa aina konsultaatiolla, jossa käymme läpi liiketoimintasi haasteet ja mahdollisuudet. Vuosien ja erilaisten asiakasympäristöjen kokemuksella tunnemme eri alojen ominaispiirteet ja asiakkaiden käyttäytymisen – ja jos jotain emme vielä tiedä, otamme siitä selvää.

Konsultaatio

 

team photo