Skip to content
>

RATKAISUT / ULKONÄYTÖT

Ulkonäytöillä tavoitat suuret massat näyttävästi ja vaikuttavasti

Mainos – ja Infonäytöt ulkokäytössä ovat omiaan viestimään isoille massoille yksinkertaisilla viesteillä ja ohjaamaan eteenpäin esimerkiksi myymälään tai verkkosivuille. Yhdessä ulkomainontaan suunnitellun luovan toteutuksen ja laadukkaan ulkonäyttöratkaisun kanssa saat viestisi perille näyttävästi ja vaikuttavasti – sekä roimasti lisäarvoa neliöillesi. Tarvitsitpa koko rakennuksen julkisivun kattavaa LED-seinää tai muotoon räätälöityä erikoistoteutusta, toteutamme toiveesi ja takaamme mielenrauhasi täyden palvelun diginäyttöratkaisulla.

Mainos- ja infonäytöt ulkokäyttöön ovat sään- ja käytönkestävä investointi

Hyvin suunniteltu ulkomainosnäyttöratkaisu on tuottava investointi, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. LED-ja LCD-näyttömme on suunniteltu toimittajien kanssa kestämään vaativaakin käyttöä. Käytön lisäksi mainos – ja infonäytöt kestävät myös säätä: ulkonäyttömme on räätälöity pohjoismaisiin olosuhteisiin, ja näyttöjämme löytyy ympäri Suomea aina Lapista Hankoon asti.

Ulkonäytöt kaikenkokoisiin ja näköisiin tarpeisiin

LED 55 m2 LCD 75 "
LED 32 m2 LCD 65 "
LED 20 m2 LCD 75 " - Poster
LED 17 m2 LCD 55 " - Poster
LED 10 m2  
LED 6 m2  
LED 3,75 m2  
 

Laadukkaat ulkonäytöt alan johtavilta toimittajilta

Ulkonäyttömme toimittaa muun muassa FIBA:n ja Manchester Cityn LED-pääkumppanina tunnettu Unilumin sekä kotimainen Kuori Oy. Pitkä yhteistyö näkyy toimitus- ja laatuvarmuuden lisäksi avoimena vuorovaikutuksena, joka mahdollistaa näyttöjen kehittämisen ja räätälöinnin asiakkaidemme uniikkeihin, toinen toistaan mielikuvituksellisempiin tarpeisiin. Huipputeknologian ystävät innostunevat myös siitä, että Uniluminin hartioilta löytyy maailman pienimmän pikselivälin, 0,4 millimetrin viitta. Ulkonäyttöjen luovassa toteutuksessa ja visuaalisuudessa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja. 

Energiatehokasta ulkomainontaa

Kaikki näyttömme ovat portaattomasti kirkkaussäädettäviä, ja lisäksi näyttöjen valoanturit seuraavat automaattisesti kirkkautta ja säätävät näin valotehon aina tilaan sopivaksi näkyvyyden ja energiatehokkuuden optimoimiseksi. Näytöt voidaan myös ohjelmoida sammumaan automaattisesti esimerkiksi öisin tai muina aikoina, jolloin niiden katselu on vähäistä.

Mainos- ja infonäytöt ulkokäyttöön kaiken kokoisiin ja näköisiin tarpeisiin

Ulkonäytöissä koko ei ole este: siinä missä pienin pylon-näyttömme on kooltaan 55 tuumaa, yltää suurin toteuttamamme näyttö aina 73 neliöön saakka. Erilaisia elementtejä yhdistelemällä ulkonäyttöratkaisu voi olla mitä vaan yhden ja 10 000 näyttöelementin väliltä, ja näytöistä voidaan rakentaa esimerkiksi koko rakennuksen julkisivun kokoisia LED-seiniä tai kaareville pinnoille muotoon räätälöityjä erikoistoteutuksia.

Modernissa ulkonäyttöratkaisussa ainoa este on mielikuvitus

Viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät ulkonäyttöratkaisumme antavat luovalle toteutukselle vapaat kädet: viesti voi esimerkiksi muuttua reaaliaikaisesti, se voi seurata säätä tai urheiluottelun tuloksia tai siitä voidaan tehdä interaktiivinen  kosketusnäyttöä ja liiketunnistimia hyödyntäen. Tai miltä kuulostaisi puhelimen ja näytön välityksellä pelattava peli?  

REFERENSSIT

Vangitse huomio ja
puhuttele vaikuttavasti

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 

team photo