Skip to content
>

RATKAISUT / 360-PALVELUMALLI

360: Kokonaisvaltainen palvelu, koko diginäytön elinkaaren ajan 

Supertakuu, konsultointi, aineistonhallinta, asennus, käyttövuokrasopimus ja mediamyynti.
Kuljemme siis mukanasi aina näyttöverkostojen, ostopolkujen ja myynnin suunnittelusta alkaen ja palvelemme kokonaisvaltaisesti ratkaisun koko elinkaaren ajan asennuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Mielenrauhasi siitä, että digitaalinen näyttöratkaisu toimii 24/7 ja sinä voit keskittyä olennaiseen, on onnistumisemme tae. 

SUPERTAKUU
Maailma ei ole staattinen, mutta Supertakuulla mielenrauhasi on. 

Supertakuulla otamme täyden vastuun siitä, että toimitettu diginäyttöratkaisu toimii 24/7 parhaalla mahdollisella tavalla, ja palvelemme kokonaisvaltaisesti läpi näyttöjen elinkaaren niin käytön, huollon kuin ratkaisun optimoinnin suhteen. 

Näyttöjen tullessa elinkaarensa päähän hoidamme myös niiden vastuullisen kierrätyksen ja asennamme tuliterät näytöt välittömästi vanhojen tilalle.  Etävalvontajärjestelmä, etävalvonta, etähuoltotoimenpiteet, fyysiset huoltokäynnit, varaosat, laitteen vaihdot – kaikki ennalta sovittuun kiinteään kuukausihintaan.

KONSULTOINTI   
Matka Supervisualin kanssa alkaa aina huolellisella kohdekartoituksella sekä asiakkaan tavoitteiden ja liiketoiminnan ymmärryksestä.

Laajalla eri ympäristöjen  tuntemuksella ja liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden suunnittelemme tavoitteitasi ja liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan ratkaisun.

Projektin startattua autamme myös hoitamalla lupahakuprosessit viranomaisten kanssa.  Mikäli kaipaat näkemystä nykyisen näyttöverkoston tilasta ja toimivuudesta, on DSA (Digital Signage Audit) tähän sopiva ratkaisu. Lue lisää konsultoinnista.

AINEISTONHALLINTA   
Näyttö ilman vaikuttavaa sisältöä on pelkkää teknologiaa. 

Tarjoamme monipuolisen, mutta helppokäyttöisen Smartsign -järjestelmän lisenssin sekä täyden koulutuksen ja tuen järjestelmän käyttöön. Näin varmistamme, että oikeat sisällöt ovat aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan – ja tulokset puhuvat puolestaan.

ASENNUS   
Huolellisen suunnittelun jälkeen laitteiden asennus on tärkeässä roolissa näyttökokonaisuuden onnistumisessa. 

Ulkonäytöissä koko ei ole este: siinä missä pienin pylon-näyttömme on kooltaan 55 tuumaa, yltää suurin toteuttamamme näyttö aina 73 neliöön saakka. Erilaisia elementtejä yhdistelemällä ulkonäyttöratkaisu voi olla mitä vaan yhden ja 10 000 näyttöelementin väliltä, ja näytöistä voidaan rakentaa esimerkiksi koko rakennuksen julkisivun kokoisia LED-seiniä tai kaareville pinnoille muotoon räätälöityjä erikoistoteutuksia.

KÄYTTÖVUOKRASOPIMUS
Vapauta pääomasi ydintekemiseen 

Käyttövuokrasopimus yhdessä kumppanimme Siemens Financialsin kanssa on joustava ja kustannustehokas tapa näyttöratkaisun rahoittamiseen ennustettavalla kuukausittaisella tasaerällä (sopimusaika esim. 36–60 kk).

Sopimuskauden jälkeen lunastamme laitteet rahoitusyhtiöltä ja sovimme kanssasi laitteiden lunastuksesta tai uudesta laitekokonaisuudesta.
Sopimus on yhdistettävissä myös vakuutuksen sekä Supertakuun kanssa – kaikki samaan kuukausittaiseen laskuun.

MEDIAMYYNTI
Mediamyyntisopimus maksimoi investointisi tuoton ja toimii myös oivana tapana näyttöratkaisun rahoittamiseen. 

Mediamyyntisopimuksella konserniyhtiömme Mediateon, Suomen kolmanneksi suurimman ulkomainosyhtiön kanssa valjastat yli 10 hengen mediamyyntitiimin ammattitaidon ja laajat verkostot näyttöverkostosi myynnin tehostamiseksi.

Haluamasi osa mainosloopista jää omaan käyttöösi ja loput me myymme yhdessä sovituissa raameissa, kohdistaen myynnin haluamillesi toimialoille tai tahoille. 
Ennalta sovittu osuus toteutuneesta mediamyynnistä tilitetään kuukausittain.

REFERENSSIT

Vangitse huomio ja
puhuttele vaikuttavasti

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 

team photo