Skip to content
>

SUPERVISUAL

Tuore nimi, vanha konkari

Supervisual syntyi satoja näyttöprojekteja tehneen  porukan kasvaessa ulos aiemmasta Näyttöpojat-nimestään. Digitaaliset suurtaulut sekä info- ja mainosnäytöt ovat edelleen toimintamme sydämessä – jatkossa entistä laajemmalla skaalalla, kokonaisvaltaisemmalla palvelulla ja isommalla vaihteella. Meille maailma ei ole staattinen. Jatkuva liike ja nopea muutos avaa loistavia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.

Näytöt ovat enemmän kuin teknologiaa

Supervisualin maailmassa digitaaliset näytöt ovat enemmän kuin teknologiaa. Meitä kiehtovat eniten asiakkaamme viestinnälliset sekä liiketoiminnalliset tarpeet, ja screenien niihin tarjoamat uudet mahdollisuudet.

Meillä muutoskin tapahtuu mukavuusalueella

Askeleen elävämpään aikakauteen ja vaikuttavampaan viestintään ei tarvitse olla vaikeaa. Otamme tehtäväksemme hävittää uuteen teknologiaan liittyvät pelot sekä huolet – ja käännämme ne liiketoimintaasi edistäviksi mahdollisuuksiksi. Olemme asiakkaidemme apuna ideoinnista alkaen ja palvelemme kokonaisvaltaisesti läpi näyttöjen elinkaaren niin suunnittelun, asennuksen, käytön, huollon kuin kierrätyksen osalta.

Viiden ekspertin tiimi valmiina haasteisiin

Viiden ammattilaisen tiimimme on monissa (sakeissakin) liemissä keitetty. Tästä keitoksesta syntyy väkevä tekemisen meininki, jossa kaiken kokoiset ja näköiset haasteet otetaan vastaan uteliaisuudella ja intohimolla – ja jos jotain emme vielä tiedä, otamme siitä selvää. Haasteista syttyvästä ja ammattimaisesta otteesta huolimatta tekemisen ei tarvitse olla vakavaa. Pyrkimyksemme on, että jokaisesta projektista jää jokaiselle osapuolelle hyvä fiilis, joka saa palaamaan yhteisen pöydän äärelle juhlimaan onnistumisia ja oppimaan haasteista – ja joskus silloinkin, kun varsinaiset työt on jo tehty.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Sampsa
Savolainen
CEO
sampsa.savolainen@supervisual.fi
+358 40 526 5186
Antti
Kinnunen
COO, Partner
antti.kinnunen@supervisual.fi
+358 500 674 110
Teemu
Kontkanen
Director of Partnerships
teemu.kontkanen@supervisual.fi
+358 40 555 3635
Mira
Iivanainen
Data and Service Coordinator
mira.iivanainen@supervisual.fi
+358 40 585 5829
huolto/
valvonta
valvonta@supervisual.fi
supervisual
2727709-3
Kirkkokatu 1, 70100 KUOPIO
myynti@supervisual.fi
Höyläämötie 14, 00380 HELSINKI
myynti@supervisual.fi
OVT-tunnus: 003727277093 Operaattorin tunnus: BAWCFI2
RAKENNA BRÄNDIÄSI
 

team photo