Skip to content
>

KÄYTTÖYMPÄRISTÖT / JULKINEN SEKTORI

Kattava diginäyttöratkaisu on kilpailuvaltti kuntien ja kaupunkien kilpailussa

Tänä päivänä kilpailu kiihtyy jatkuvasti myös kunnissa ja kaupungeissa. Julkisen sektorin elinvoimaisuus on monen asian summa, mutta ennen kaikkea vetovoimakilpailussa korostuvat palvelut. Asukkaiden, lomalaisten ja kävijöiden tiedottaminen, inspirointi ja sitouttaminen kattavalla diginäyttöratkaisulla on paitsi tärkeä osa palveluita, myös kilpailuvaltti kuntamarkkinoinnissa. Oikein suunniteltuna ja sijoitettuna digitaaliset näytöt soveltuvat niin yksittäisten palveluiden, kuten koulun, terveydenhuollon tai vapaa-ajan tiedottamiseen, kuin osaksi koko kunnan viestintäsuunnitelmaan integroitua kokonaisvaltaista infonäyttöratkaisua. 

Digitaalisilla näytöillä vaikutat kuntabrändiin ja -mielikuvaan

Onnistunut brändäys voi tuottaa kunnalle jopa miljardeja euroja – etenkin jos bränditarina ja –visuaalisuus jatkuvat yhtenäisenä muun markkinoinnin ohella myös kunnan sisällä. Itse asiassa kunta itsessään on juuri se missä ja milloin markkinointilupaukset lunastetaan, ja tässä julkisen sektorin palveluiden sisällä ja välillä tapahtuvalla viestinnällä on merkittävä rooli. Yhdessä hyvin suunnitellun ja suunnatun sisällön sekä vahvan diginäyttöratkaisun kanssa tuntuma kunnasta ja sen palveluista voi parantua merkittävästi, ja näytöillä kunta voi helposti ohjata mielikuvaa haluamaansa suuntaan – oli se sitten isoa ja modernia, luonnonläheisyyttä tai rauhaa. 

Ratkaisut         

Screenit lisäävät palveluiden käyttöastetta ja kustannustehokkuutta

Suuri syy sille, miksi palveluita ei käytetä, on se ettei niiden olemassaolosta yksinkertaisesti tiedetä. Digitaalisilla näytöillä ja eri palvelupisteiden välillä – koko kaupungin kattavasta diginäyttöverkostosta puhumattakaan – tapahtuvalla viestinnällä kuntalaisia voidaan ohjata palvelusta toiseen ja palveluiden käyttöastetta parantaa. Kattava, monialaisesti ja kokonaisvaltaisesti palveleva diginäyttöjärjestelmä on myös kustannustehokas ratkaisu, joka on helpompi perustella kuntien rajallisissa budjeteissa. 

Ratkaisut         

Diginäyttöjen mahdollisuudet kunnalle ovat rajattomat

Julkisella sektorilla viestintä painottuu mainonnan ja viihteen sijasta tiedottamiseen, mutta se ei tarkoita etteikö sitä voisi tehdä nykyaikaisesti ja elämyksellisesti. Viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät näyttöratkaisumme antavat luovalle toteutukselle vapaat kädet: viesti voi esimerkiksi muuttua reaaliaikaisesti, se voi seurata säätä, kävijämääriä tai urheiluottelun tuloksia ja siitä voidaan tehdä interaktiivinen kosketusnäyttöä ja liiketunnistimia hyödyntäen. Tai miltä kuulostaisi puhelimen ja näytön välityksellä pelattava peli?

Ratkaisut         

360-palvelumalli takaa mielenrauhasi 

Vaikka digitaaliset näyttömme täyttävät korkeimmatkin laatuluokitukset ja –vaatimukset, meidän kanssamme yhteistyö ei pääty vain diginäyttöratkaisun suunnitteluun ja asentamiseen. Palvelemme kokonaisvaltaisesti läpi näyttöjen elinkaaren myös niiden käytön, huollon, optimoinnin ja laajennuksen kuin vastuullisen kierrätyksen osalta. Mielenrauhasi siitä, että ratkaisu toimii ja sinä voit keskittyä olennaiseen, on onnistumisemme tae.

Ylläpito ja huolto         

Tukenasi suunnittelupöydältä budjettiriiheen

Kunnissa hankinnat tulee perustella hyvin, ja verovaroilla tehtävien investointien on kestettävä sekä aikaa että käyttöä ja tuotettava aidosti lisäarvoa. Puhuttiinpa sitten olemassa olevasta tai uudiskohteesta, hyppäämme mielellämme mukaan aina suunnittelupalavereista budjettiriiheen ja konsultoimme arkkitehtejä, rakennuttajia ja päättäjiä siitä, kuinka tyhjät neliösi voidaan kääntää lisäarvoksi koko kunnalle. 

Konsultaatio         

REFERENSSIT

Vangitse huomio ja 
puhuttele vaikuttavasti

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

RATKAISUT

Digitaaliset näytöt ovat
enemmän kuin teknologiaa

RAKENNA BRÄNDIÄSI

team photo