Skip to content
>

RATKAISUT / SISÄNÄYTÖT

Sisätilojen mainos- ja infonäytöillä vangitset, koukutat ja kosketat pintaa syvempää

Siinä missä ulkonäytöt ohjaavat eteenpäin yksinkertaisilla viesteillä, ovat sisänäytöt sekä fyysisesti että henkisesti lähempänä asiakasta ja niillä voidaan pureutua pintaa syvempää tuotteisiin ja brändiin. Mainonnan ja viestinnän lisäksi sisänäytöt ovat omiaan fiiliksen rakentamisessa: ne voidaan tuoda osaksi tilan sisustusta ja niillä voidaan rakentaa tunnelman, kellonajan tai tilan käyttötarkoituksen mukana elävää sisältöä. Yhdessä koukuttavan sisällön sekä oikein suunnitellun sisänäyttöratkaisun kanssa valjastat tyhjät neliösi lisäarvoksi ja rakennat liiketoimintaasi vauhdittavan, houkuttelevan ostopolun.

Modernit mainos- ja infonäytöt antavat vapaat kädet luovalle ratkaisulle

Sisänäytöissä katseluetäisyys on pieni ja asiakas on jo askeleen lähempänä ostopäätöstä, jolloin mainos- ja infonäytöillä voidaan viestiä yksityiskohtaistakin tietoa tuotteista tai palveluista. Sisätiloissa asiakkailla on myös enemmän aikaa paneutua näyttöjen sisältöön, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia luovan toteutuksen suunnitteluun. Modernit, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät sisänäyttöratkaisumme mahdollistavat muun muassa reaaliaikaisuuden, interaktiivisuuden ja pelillistämisen tuomisen osaksi luovaa ratkaisua.

Sisänäytöt kaikenkokoisiin ja näköisiin tarpeisiin

LED 15 m2 LCD 75 " LCD 85 "
LED 10 m2 LCD 55 "  LCD 75 "
LED 6 m2    LCD 65 "
LED 3,75 m2    LCD 55 "
    LCD 43 "

Sisänäytöt tunnelman luojana

Kaikkien näyttöpintojen ei tarvitse olla informatiivisia. Mainos- ja infonäytöt mahdollistavat myös sisustamisen ja tunnelmien luonnin erilaisten visuaalisten pintojen rakentamisella. LCD- ja LED-sisänäytöillä voidaan esimerkiksi rauhoittaa hektistä aulatilaa, esittää taidegrafiikkaa ja luoda tunnelman, kellonajan tai tilan käyttötarkoituksen mukana elävää sisältöä.

Laadukkaat mainos- ja infonäytöt alan ykköskumppaneilta

LCD- ja LED-sisänäyttömme toimittaa Unilumin sekä Samsung. Alan huippujen ammattikäyttöön suunnitellut infonäyttö- ja -tv-ratkaisut takaavat laadun, näyttöjen keston ollessa keskimäärin 4–7 vuotta käyttötavasta ja –paikasta riippuen. Pitkä yhteistyö näkyy toimitus- ja laatuvarmuuden lisäksi avoimena vuorovaikutuksena, joka mahdollistaa näyttöjen kehittämisen ja räätälöinnin asiakkaidemme uniikkeihin, toinen toistaan mielikuvituksellisempiin tarpeisiin. 

Energiatehokkaat sisänäytöt

Kaikki näyttömme ovat portaattomasti kirkkaussäädettäviä, ja lisäksi näyttöjen valoanturit seuraavat automaattisesti kirkkautta ja säätävät näin valotehon aina tilaan sopivaksi näkyvyyden ja energiatehokkuuden optimoimiseksi. Näytöt voidaan myös ohjelmoida sammumaan automaattisesti esimerkiksi öisin tai muina aikoina, jolloin niiden katselu on vähäistä.

REFERENSSIT

Vangitse huomio ja
puhuttele vaikuttavasti

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 

team photo