Skip to content
>

RATKAISUT

Kokonaisvaltainen digitaalisten näyttöratkaisujen palvelu takaa mielenrauhan

Digitaalisilla näytöillä saat seinäsi elämään, mutta saadaksesi myös liiketoimintaasi uutta eloa, tarvitaan näyttöjen lisäksi kokonaisratkaisuja. Kaikki ratkaisumme perustuu sen muutoksen ymmärtämiseen, mikä kohderyhmissäsi halutaan saada aikaiseksi. Siksi kuljemme mukanasi aina näyttöverkostojen, ostopolkujen ja myynnin suunnittelusta alkaen ja palvelemme kokonaisvaltaisesti ratkaisun koko elinkaaren ajan asennuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Mielenrauhasi siitä, että digitaalinen näyttöratkaisu toimii 24/7 ja sinä voit keskittyä olennaiseen, on onnistumisemme tae.  

SUPERVISUAL

Näytöt ovat enemmän kuin
teknologiaa

Mitä teemme
Autamme yrityksiä sisäisen ja ulkoisen viestinnän ratkaisuissa hyödyntäen Suomen olosuhteisiin testattuja, laadukkaita ja viimeistä teknologiaa olevia LED- ja LCD-näyttöjä.

Tuore nimi, vanha konkari
Yli 700 toteutusta mm. kaupoissa, golfkentillä, laskettelukeskuksissa ja rautatieasemilla.

Ketkä
Viiden expertin tiimi, jota täydentää laaja sidosryhmäverkosto.

TUTUSTU LISÄÄ

graafi

REFERENSSIT

Vangitse huomio ja
puhuttele vaikuttavasti

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

 • Mediateko ja rautatieasemat
 • Kulttuurikeskukset

 • NBF-tapahtuma
 • Vapaa-ajankeskukset

 • Yrityskampukset

 • S-Ryhmän osuuskaupat

UKK

Mikä ratkaisu toimisi juuri

sinun tarpeisiin

Digitaaliset mainos- ja infonäytöt sisälle vai ulos?

Tai kenties molemmat? Digitaaliset mainos- ja infonäytöt ulkona ovat omiaan viestimään isoille massoille yksinkertaisilla viesteillä ja ohjaamaan eteenpäin esimerkiksi myymälään tai verkkosivuille. Sisänäytöt puolestaan ovat jo lähempänä asiakasta ja niillä voidaan pureutua yksityiskohtaisemmin myytäviin tuotteisiin, brändiin tai fiilikseen. Yhdistämällä molemmat sekä suunnittelemalla ja sijoittamalla ne oikein vaikuttavuutesi kasvaa ja tarinasi jatkuu aina parkkipaikalta kassalle saakka.  

Ulkonäytöt Sisänäytöt

LCD- ja LED-näyttöratkaisut alan ykköskumppaneilta

Aivan kuten sinäkin, myös me haluamme työskennellä alan parhaiden kanssa. Hyvät välit info- ja mainosnäyttöjen huippuihin Samsungiin, Unilumiin ja Kuori Oy:hyn takaavat paitsi näyttöjen korkean laadun, myös niiden räätälöinnin yksilöllisiin ja toinen toistaan mielikuvituksellisempiin tarpeisiin.

Ulkonäytöt Sisänäytöt

Moderni näyttöratkaisu tarjoaa uusia mahdollisuuksia bisnekselle ja luovalle toteutukselle

Viimeisimpiä innovaatioita hyödyntävät näyttöratkaisut antavat vapaat kädet luovalle toteutukselle ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia esimerkiksi reaaliaikaisuuden, pelillistämisen ja interaktiivisuuden keinoin.

Ulkonäytöt Sisänäytöt

Näkemyksellinen suunnittelu on toimivan diginäyttöratkaisun perusta

Ennen teknistä toteutusta yhteistyömme alkaa aina konsultoinnista, jossa pureudumme liiketoimintaasi, sen haasteisiin sekä asiakkaiden käyttäytymiseen ostopolkusi varrella. Tämän pohjalta hiomme yhdessä kokonaisvaltaisen digitaaliset näyttöratkaisun sijoitteluineen, kokoineen, määrineen sekä sisältöön ja esitystapaan liittyvine tarpeineen.

Konsultaatiopalvelut
Me tunnemme diginäyttöympäristöt kaupasta julkisen sektoriin

Kaupan alan ja julkisen sektorin ympäristöt ovat ydinosaamistamme, puhuttiin sitten vaateliikkeistä, autokaupoista, ostoskeskuksista, kouluista tai kokonaisen kunnan viestinnästä. Vuosien ja erilaisten projektien kokemuksella tunnemme eri alojen ominaispiirteet ja asiakkaiden käyttäytymisen niissä.

Käyttöympäristöt

Luotettava palvelu näyttöjen koko elinkaaren ajan takaa mielenrauhasi

Näyttöjen ylläpidon, huollon ja kierrätyksen lisäksi pidämme huolta mielenrauhastasi erillisillä kartoituskäynneillä, joissa käymme yhdessä läpi mahdolliset optimointi- ja laajennustarpeet ja varmistamme, että ratkaisu palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Ylläpito ja huolto
Mediasopimus Mediateon kanssa?

Oman viestinnän ja markkinointisi lisäksi voit laittaa seinäsi tuottamaan tarjoamalla näkyvyyttä pinnoillasi myös muille. Mediamyyntisopimus kumppanimme Mediateon kanssa tuo mainostajat ja kiinteistönomistajat yhteen luoden uusia ansaintamahdollisuuksia molemmille osapuolille. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin vapauttaa seinäsi hyötykäyttöön – me hoidamme sekä näytöt että niiden sinulle tuomat mahdollisimman tehokkaat mainostuotot.

Lue lisää

 

team photo