Skip to content

Supervisual toteutti Matkus Shopping Centerille kolmen 55 m² Giant -näytön digitaalisen viestintäverkoston

Kauppakeskus investoi digitaaliseen viestintäkanavaan, joka tavoittaa niin asiakkaat kuin viereisellä moottoritiellä liikkuvat massat.

Supervisual toimii laitekumppanina Itä-Suomen suurimman kauppakeskus Matkuksen uudessa digitaalisessa viestintäkanavassa. Kauppakeskuksen pääsisäänkäyntien yhteyteen on asennettu 3kpl näyttäviä 55m2  digitaalisia näyttöjä, joilla Matkus viestii uusimmista tapahtumista ja tarjouksista asiakkailleen, sekä vilkkaalla 5-tiellä ohiajavalle liikenteelle. 

A6307886 kopio

"Matkus oli meille projektina yksi suurimmista tähän mennessä toteutetuista yksittäisen kohteen kokonaisuuksista. Projekti haastoi meidän koko porukkaa rakenteellisella puolella uudelle tasolle, kuten myös toteutuksen lopputuloksesta näkyy - siinä onnistuttiin. Näytöt toteutettiin kokoonsa nähden melko pienellä pikselillä, koska asiakas halusi toteutuksesta laadukkaan ja mahdollisimman näyttävän ratkaisun. Näytöt ovat monipuoliset käytöltään ja suuren resoluution puolestaan palvelevat kuluttajia jo pitkän matkan päästä aina sisäänkäynnin yhteyteen asti. Näin Matkuksen markkinointi voi suunnitella mainonnan vaikuttamaan kuluttajiin koko siirtymisen ajan autosta jalkaisin kauppakeskukseen. 
 
Kiitos myös luottamuksesta Matkuksen porukalle, että päästiin heille toteuttamaan näinkin mittava kokonaisuus."


antti-1

Antti Kinnunen
Antti toimii Supervisualilla operatiivisena johtajana vastaten asiakasprojekteista, verkoston ylläpidosta kuin maahantuonnistakin. Antti tuntee digitaalisten näyttöjen maailman erinomaisesti näytön molemmilta puolilta. Antti innostuu ja inspiroituu alan jatkuvasta kehityksestä ja palaa halusta kehittää ratkaisujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.